Az oldal betöltése folyamatban...

Zeleiüveg

Egyedi tükörórák és faórák, díszüvegek, gravírozás

A fa gravírozásról

FA GRAVÍROZÁS

A fa óráinkat lézergravírozó géppel gravírozzuk és vágjuk a megfelelő formára. A koncentrált lézersugár a fa felületét elégeti, elpárologtatja, így jelöli az anyagot. Igen sokféle egyedi ajándékot készíthetünk ennek a technológiának köszönhetően. Az órák elkészítéséhez nyírfa rétegelt lemezt használunk, termékeinket natúr színben és felülettel szállítjuk.

Faóráinkba gravírozunk szöveget, grafikát, logót, ábrát, idézetet, fényképet. A faórákat, termékeket különféle alakúra vághatjuk és magába az óraszámlap belsejébe is vághatunk áttört mintát, mellyel még különlegesebb ajándék készülhet.

FÉNYKÉP GRAVÍROZÁS FÁBA

Itt láthat fénykép gravírozást bemutató képeket. Ezeket a képeket megrendelőink küldték és az eredeti fotók közepes minőségűek voltak.

FLT-003FLT-003

A gravírozás apró pontokból tevődik össze, ezek az apró pontok alkotják a képet.

A fényképre vetülő árnyékok, melyek az eredeti képen sokszor nem vagy alig látszanak, ilyenkor válnak láthatóvá, ez egyes képeknél zavaró, más képeknél előnyös.

A gravírozás sohasem azonos a fényképpel. A fénykép több száz vagy több ezer színből tevődik össze. Fa gravírozáskor 2 színnel dolgozunk az egyik a fa természetes, natúr színe a másik szín a gravírozás során enyhén égetett felület, melynek színe barna. Ennek tónusai a fa fajtáitól függően
változnak. Minden fának egyedi mintája, erezete van, ebből adódóan előfordulnak sötétebb, világosabb részek a fa anyagában.

A szép gravírozás készítéséhez a személyekről, állatokról, járművekről, épületekről, stb. közeli, éles, jó felbontású (3Mpixel) kép a megfelelő. Fontos az is hogy a kép kültérben vagy beltérben készült. A természetes fénynél készült képek jobbak gravírozáshoz.

Probléma ha az arcok homályosak, sötétek, túl sok fényt kapnak vagy hiányzik a képből.

A közösségi portálokról lementett képek és a telefonnal készült képek legtöbbször kis felbontásúak és gyenge minőségűek. Abban az esetben, ha nem megfelelő a fénykép gravírozáshoz, azt jelezzük önnek. Tudjuk igen nehéz jó fényképet találni a megajándékozottakról, mivel meglepetés, tőlük
nem kérhetünk.