Az oldal betöltése folyamatban...

Zeleiüveg

Egyedi tükörórák és faórák, díszüvegek, gravírozás

Látványterv készítés

Példa tükör termék látványtervre:

LT-001LT-001

Példa fa termék látványtervre:

LT-001

A látványterv méretarányos illusztráció az elkészítendő termékről, mely bemutatja a kiválasztott terméken hogyan lesz a szöveg, fénykép, grafika, logó, swarovsky kristály és egyéb díszítőelem elrendezve. Továbbá tartalmazza a termék méreteit, annak pontos bruttó árát és egyéb információkat. A méreteket cm-ben adjuk meg és a termék köré rajzolható téglalap méreteit tüntetjük fel a tervben. Amennyiben mégsem tudja elképzelni, hogy „élőben" milyen méretű lesz a kiválasztott termék, ehhez a következő segítséget tudjuk nyújtani: a kiválasztott típusú tüköróra, plakett, fa termék stb. méreteinek megfelelően papírra, kartonlapra rajzol egy téglalapot, melybe kézzel berajzolható az adott forma.

Fényképes óra rendelése esetén, az óra látványterve mellett elküldjük a fénykép gravírozási tervét, mely szintén illusztráció.

Kérjük alaposan nézzék át a tervet – véletlenül elírhatunk szöveget, dátumot stb.- nehogy hiba legyen benne.

Amennyiben a látványterv elrendezésén változtatni szeretnének, kérjük jelezzék és újraküldjük a módosított változatot.

A kiválasztott típusú termék látványtervének elkészítése és esetleges javítása ingyenes.

A fényképpel gravírozandó, kiválasztott típusú termék látványtervének elkészítése egy fényképpel ingyenes, viszont minden további új fotóval elkészített látványterv 2800Ft/db.

A megrendelés leadását követően rövidesen árajánlatot küldünk, annak elfogadása és visszaigazolása után küldjük a látványtervet.
A látványtervet is vissza kell igazolni, az egyedi termék elkészítését csak ezután kezdjük el.

A termék elkészítését a látványterv elfogadásától kezdődően nyolc munkanapra vállaljuk, az ettől eltérő időpontra való elkészítést kérjük jelezze telefonon és tájékoztatjuk a lehetőségekről. Amennyiben kérdésünk van a megrendeléssel kapcsolatban telefonon keressük önt.

Ritkán előfordul, hogy a levelezőrendszerek hibájából adódóan nem érkeznek meg az elküldött levelek, ez esetben kérjük jelezze és újraküldjük a tervet. Amennyiben nem kaptunk a látványtervre visszaigazolást és telefonon sem tudjuk elérni, a szállítási határidő tolódhat.
Amikor a visszajelzést megkaptuk azután tudjuk a terméket elkészíteni, amint elkészültünk értesítjük telefonon.