Az oldal betöltése folyamatban...

Zeleiüveg

Egyedi tükörórák és faórák, díszüvegek, gravírozás

Alapóra

Mivel minden órát (vagy más terméket) egyedi instrukciók alapján készítünk és mindenki másképp is szeretné elkészíttetni a saját elképzelése szerint a gravírozott terméket, ezért van az alapóra(vagy más alap termék), amit az egyedi igények szerint lehet gravírozni, díszíteni. Ezért nincsenek egységárak. Ezért van, hogy a szöveg, grafika, logó, fénykép gravírozás és a díszítőelemek ára külön kategóriákra van bontva.

TÜKÖR ALAPÓRA

Az alapóra egy működő óra, mely tartalmazza a tükör számlapot, furatot, csiszolást, számok gravírozását, óraszerkezetet, mutatókat, csomagolást és az egyes órák szélein díszítő hullám minta gravírozását.

Illusztrációk a tükör alapórákról:

AP-001AP-001AP-001AP-001AP-001AP-001AP-001AP-001AP-001AP-001AP-001AP-001AP-001AP-001AP-001AP-001

ÜVEG ALAPÓRA

Az alapóra egy működő óra, mely tartalmazza az üveg számlapot, furatot, csiszolást, számok gravírozását, óraszerkezetet, mutatókat, csomagolást és az egyes órák szélein díszítő hullám minta gravírozását.

Illusztráció az üveg alapórákról:

AP-001

FA ALAPÓRA

Az alapóra egy működő óra, mely tartalmazza a fa számlapot, számok gravírozását, óraszerkezetet, mutatókat, csomagolást és az egyes órákon az áttört díszítő mintát.

Illusztrációk a tükör alapórákról:

AF-001AF-001AF-001

Minden óra rendelhető szöveg, grafika, fénykép gravírozással, de természetesen lehetőség van csak szöveg, csak grafika vagy csak fénykép gravírozására is.

Megrendelés esetén árajánlatot küldünk, ennek elfogadása és visszajelzése után látványtervet küldünk az elkészítendő termékről.