Az oldal betöltése folyamatban...

Zeleiüveg

Egyedi tükörórák és faórák, díszüvegek, gravírozás

Egyedi faórák

A natúr természetes anyagok és a finom vonalvezetésű minták, formák kedvelőinek ajánljuk egyedi faóráinkat. A díszítőelemek - például virágok - lehetnek gravírozottak vagy a fa anyagából vágjuk ki azokat, így jön létre az áttört minta. Az órát falra akasztva a kivágott részek helyén a fal látszódna, ez világos falszín esetén problémát okozhat, az áttört minta egybeolvad környezetével és elveszti különlegességét. Ezért és a kivágott vékony fa részek védelmében az óralap hátsó részére fa hatású barna lemezt ragasztunk, s ez egyben hátteret ad az óra számlapjának és a falszín sem zavarja az óralap mintáját. Az órákat gravírozhatjuk szöveggel, logóval, grafikával, fényképpel az ügyfél kívánsága szerint. Faóráinkat arany színű swarovsky kristályokkal díszítjük, melyek csillogásukkal elegánssá teszik az egyedi fa ajándékot.

Természetesen lehetőség van óra nélküli gravírozott termék elkészítésére is, ilyen esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, hogy tájékoztatni tudjuk a lehetőségekről.

Megrendelőink kiválaszthatják az általuk megadott szöveg betűtípusát, valamint kb. hatszáz grafikából választhatnak az alkalomhoz illően.

Az óra számlapján a számok gravírozására kétféle lehetőséget kínálunk. Az első amikor a számokat a fa anyagába gravírozzuk más egyéb díszítő motívummal, szöveggel stb. együtt. A másik lehetőség ha az órát fém számlappal készítjük. A külső fém rész matt arany színű, a számokkal gravírozott középső betét rész fehér.

fa természetes anyag ebből adódóan, minden fának egyedi, természetes rajzolata, erezete van, ezért a kész terméken is előfordulnak sötétebb és világosabb részek. Termékeink elkészítéséhez általában 4mm vastag nyír rétegelt fa lemezt használunk.

Egyedi faóráink, tüköróráinkhoz hasonlóan számos ajándékozási kategóriában kínálnak sokféle lehetőséget.

Az eljegyzés, házasságkötés, házassági évforduló, gyermek születése, ballagás, diplomaosztó, esküvő, Valentin nap, nyugdíjba vonulás, nőnap, névnap, születésnap, gratuláció mindenki életében fontos és emlékezetes alkalom.

Ezeket az alkalmakat próbáljuk egyedi faóráinkkal és ajándéktárgyainkkal emlékezetessé, feledhetetlenné tenni.

Készítünk órákat kifejezetten gyermekek számára is, melyeket különböző színekkel, kézzel festünk. Gyerekóráinkat általában keresztelőre, születésnapra, névnapra, óvodai ballagásra, karácsonyra készítjük. A viszonylag nagy színes számok jól láthatóak, így a gyermek megtanulhatja az idő leolvasását.

Olyan különleges órákat is készíthetünk, melyek egy adott témakörre vonatkoznak mint a sport, művészet, vallás, történelem, ezotéria.

Személyre szóló ajándék, ha a megajándékozni kívánt személy szeretteiről, járművéről, kedvenc állatáról vagy hobbijával vállalkozásával stb. kapcsolatosan gravírozunk fényképet, grafikát.

Magánszemélyek mellett természetesen kiszolgálunk hivatalokat, szervezeteket, önkormányzatokat, cégeket, intézményeket, társaságokat, alapítványokat, iskolákat, egyesületeket, önkormányzatokat. A hivatali ajándék, céges ajándék és protokoll ajándék mellett számos rendezvényre, találkozóra, díjkiosztóra készítünk különleges egyedi gravírozott, fa termékeket.

Faóráink számos lakásban, intézményben díszítőelemként szolgálnak az óra praktikuma mellett.

Az órák alakjait mi tervezzük, ezért lehetőség van az óraszámlap változtatására és teljesen új számlap tervezésére is.

A FA ÓRÁK ELKÉSZÍTÉSE

A fa órák elkészítése több lépésből áll:

1.A megrendelés megérkezése után rövidesen küldjük az árajánlatot. Fényképes óra esetén jelezzük, ha a kép nem megfelelő gravírozáshoz. (Abban az esetben, ha nem jeleztünk vissza egy napon belül, megrendelését valószínűleg a különféle levelezőrendszerek hibája miatt meg sem kaptuk, így nem is tudhatunk a megrendelés beérkezéséről. Ilyen esetben kérjük keressen minket telefonon és segítünk.) Amennyiben az árajánlat megfelel és ezt jelezték, látványtervet készítünk az elkészítendő termékről és megpróbáljuk a lehető legtöbb információt nyújtani. Természetesen a felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk, elérhetőségeinket a kapcsolat menüpontban találja. A látványtervet kérjük alaposan nézzék át, (véletlenül elírhatunk egy szöveget dátumot stb.) nehogy hiba legyen benne. Akkor ha változtatni kívánnak valamin a látványtervben, kérjük jelezzék, s újraküldjük azt a módosított változatban.

2.Az ajándék elkészítését a látványterv elfogadásától kezdődően nyolc munkanapra vállaljuk, az ettől eltérő időpontra való elkészítést kérjük jelezze telefonon és tájékoztatjuk a lehetőségekről. Több darabos megrendelés esetén kérjük szintén keressen bennünket telefonon. Amennyiben az egyeztetéseknek megfelelően a látványterv elfogadásra került elkezdjük az egyedi fa óra készítését.

Beszállítóinktól az alapanyagokat rendeljük meg és ezeket dolgozzuk fel. Minden munkafolyamatot mi végzünk el óráink elkészítése során. A fa alapanyagot válogatjuk, csiszoljuk.

Ezt követően gravírozzuk a megrendelő által kért szöveget, logót, fényképet, grafikát vagy egyéb díszítőelemet. Mikor ezzel elkészültünk beszereljük a szerkezetet, felhelyezzük a mutatókat. Behelyezünk az óraszerkezetbe egy 1,5 voltos ceruzaelemet és kipróbáljuk. Az óráknál a falra akasztási, rögzítési lehetőséget maga az óraszerkezet biztosítja.

3. Mikor elkészültünk az egyedi megrendelésre készített termékkel, telefonon értesítjük a megrendelőt és egyeztetünk a szállítás napját illetően. Amennyiben nem tudjuk telefonon elérni a vásárlót, keressük újra, illetve számítunk jelentkezésére. A csomagot nem adjuk fel egyeztetés nélkül, mivel nem tudhatjuk, hogy másnap azt át tudja venni vagy sem. Amennyiben az egyeztetés sikeres volt és a csomagot feladhatjuk, az munkanapokon a feladás másnapján érkezik, kivéve a Pénteken feladott árut, mely a következő munkanapon, azaz Hétfőn kerül kiszállításra. A futárszolgálat munkanapokon 8-17 óráig kézbesít, a csomag feladásakor mi e-mailben elküldjük a csomagcímke számát és a futárszolgálat központi elérhetőségét, melyen lehet érdeklődni a szállítás közelebbi időpontjáról.