Az oldal betöltése folyamatban...

Zeleiüveg

Egyedi tükörórák és faórák, díszüvegek, gravírozás

Tisztelt Megrendelőink!

Mi továbbra is dolgozunk, online felületünk működik, és folyamatosan készítjük a megrendelt termékeket a futárszolgálat folyamatosan szállítja ki a csomagokat.

Egyedi tükrök

Egyedi tükröket készítünk fénykép, szöveg, sarokminta, cégembléma, címer gravírozásal.

A tükröket készíthetjük keretezve vagy keret nélkül él-szél csiszolással. A keretezett tükröket trópusi fa keretléccel és képkarika akasztóval szállítjuk. A keret nélküli tükrök szélét csiszoljuk, esetleg ezeket is belehet később egy helyi képkeretezőnél kereteztetni. Az íves alakos tükröket nem lehet egyenes, szálban kapható keretléccel keretezni.

A keret nélküli tükröket 15kg teherbírású gyári tükörfelfogatóval szállítjuk, amennyiben ez a felfogatási rendszer önnek nem felel meg, érdeklődjön lakhelyéhez közeli üvegezőnél más felfogatási lehetőségekről.

Maximum 50cmX50cm-es tükröket tudunk szállítani. Természetesen készítünk ettől eltérő méretű nagyobb gravírozott tükröket is, viszont ezeket csak személyes átvétel esetén vállaljuk.

FONTOS!

Kérjük vegye figyelembe, hogy a tükör termékek törékenyek mint például üvegpohár, tányér, váza stb. Gyermekektől és azok életterétől tartsa távol, biztonságosan rögzítse a falon. Az esetleges sérülésekért felelősséget nem vállalunk!