Az oldal betöltése folyamatban...

Zeleiüveg

Egyedi tükör és üvegórák, gravírozás

Használati utasítás és vásárlói tájékoztató

Az óraszerkezettel szerelt termékeink 1,5 Voltos ceruzaelemmel működnek. Az elemet az óra szerkezetbe a pólusoknak megfelelően helyezze be.

Tisztítás: puha ronggyal

Tisztításkor ügyeljen az óramutatókra, hogy ne sérüljenek, ne akadjanak egymásba!

A pontos idő beállítását ne elöl a mutatókon végezze, erre a célra az óraszerkezet hátulján található beállító „kerék" szolgál.

GARANCIA

Az órákat kizárólag német gyártmányú U.T.S szerkezettel szereljük, melyekre egy év garanciát vállalunk. A garanciát a számlával lehet érvényesíteni. Az eredeti csomagolást őrizze meg, csak abban lehet szállítani a terméket! Garanciális javítás esetén a szállítási költségek a vásárlót terhelik.

Termékeinkre a tizennégy napos visszavásárlási garancia nem vonatkozik, mivel egyedi megrendelésre készülnek. További információ honlapunkon található a jogi nyilatkozat menüpontban. Amennyiben a termék a szállítás során véletlenül sérült, kérjük jelezze, küldjön fényképet a termékről és mi azt természetesen díjmentesen újraküldjük.

FONTOS!

A gravírozott tükör termékek, anyaguk a tükör miatt, a szemben lévő tárgyakat visszatükrözik, de egyben ez is teszi különlegessé, egyedivé. A gravírozás kevésbé látszódhat ha a terméket nem megfelelő szögben éri a fény vagy nem kap elég fényt, ez a termék helyének kiválasztásakor fontos. Ez a jelenség nem csak a tükör gravírozásánál jelentkezik, például ha egy fém medálba fényképet gravírozunk nem minden szögből látszódik jól a gravírozás, ha fordítunk rajta, más szögből kap fényt és a gravírozás jól látszódik. Lehetőség szerint a fényviszonyok miatt olyan helyre és magasságban helyezze a terméket, hogy a gravírozás látszódjon. Például sötét helyiségben, túl magasan, alacsonyan stb. a gravírozás nem jól fog látszódni.

A gravírozott tükör termékek alapanyaga 3mm vastag tükör csiszolva.

A tükör anyagából adódóan törékeny mint például egy üvegpohár, üvegváza vagy kerámiatányér stb. Gyermekektől, életterüktől a terméket tartsa távol és ennek megfelelően kezelje és rögzítse, illetve helyezze el! Minden termékünkön gyárilag kialakított akasztó vagy támasztó található, attól függően, hogy fali vagy asztali termékről van szó. A fali termékeket falba fúrt tiplivel és csavarral kell rögzíteni. Az asztali termékeket biztonságos helyre helyezze.

Az esetleges sérülésekért felelősséget nem vállalunk!