Az oldal betöltése folyamatban...

Zeleiüveg

Egyedi tükör és üvegórák, gravírozás

Egyedi tükörórák

Igen sokféle stílusú és típusú tükörórát készítünk, különböző formában és méretben. Különleges egyedi tüköróráinkat szöveggel, grafikával, logóval, idézettel fényképpel és akár több fényképpel is gravírozzuk, a megrendelő igényei szerint. Tükörből készült óráinkat ezüst színű swarovsky kristályokkal díszítjük, melyek különlegesen csillognak és igen elegánssá teszik az egyedi ajándékot.

Vásárlóink kiválaszthatják az általuk megadott szöveg betűtípusát, valamint több száz gravírozható grafikából választhatnak az alkalomhoz illően.

Természetesen lehetőség van óra nélküli gravírozott termék elkészítésére is, ilyen esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, hogy tájékoztatni tudjuk a lehetőségekről.

A jeles alkalmak a házasságkötés, eljegyzés, házassági évforduló, gyermek születése, ballagás, diplomaosztó,esküvő, Valentin nap, nyugdíjba vonulás, nőnap, névnap, születésnap, gratuláció mindenki életében fontos és emlékezetes fordulópont.

Ezeket a perceket, órákat próbáljuk egyedi óráinkkal és ajándéktárgyainkkal emlékezetessé és feledhetetlenné tenni.

Olyan különleges órákat is készíthetünk, melyek egy adott témakörre vonatkoznak mint a sport, művészet, vallás, történelem, ezotéria.

Stílust illetően számos óratípust kínálunk. Kedvére válogathat a klasszikus, elegáns, modern és minimalista stílusú termékeink közül.

Klasszikus, jellegű órákat általában nyugdíjazásra és házassági évfordulóra készítünk. Elegáns exkluzív, óráink sokféle stílusú környezetbe illeszthetők.

A finom vonalvezetésű modern, órák a legkedveltebbek A minimalista jellegű, modern órákat kevés színnel díszítjük és általában kevés szöveggel vagy szöveg, fénykép gravírozás nélkül rendelik.

Személyre szóló ajándék, ha a megajándékozni kívánt személy szeretteiről, járművéről, kedvenc állatáról vagy hobbijával vállalkozásával stb. kapcsolatosan gravírozunk fényképet, grafikát.

Magánszemélyek mellett természetesen kiszolgálunk hivatalokat, szervezeteket, önkormányzatokat, cégeket, intézményeket, társaságokat, alapítványokat, iskolákat, egyesületeket. A hivatali ajándék, céges ajándék, és protokoll ajándék mellett számos rendezvényre, találkozóra, díjkiosztóra, jutalmazásra készítünk különleges egyedi gravírozott, festett termékeket.

Az ilyen alkalmakra készült tükörórák megtalálhatók számos országban, magánszemélyeknél, cégeknél, irodákban, hivatalokban és díszítőelemként szolgálnak az óra praktikuma mellett.

A négyzet, téglalap, kör, ovális, háromszög formák mellett számos dizájn forma készíthető tüköróra számlapként. A formákat mi tervezzük, ezért lehetőség van az óraszámlap változtatására és teljesen új számlap tervezésére is. A számlapokon sok esetben nem gravírozzuk az összes számot, mert az órák úgy vannak megtervezve, hogy a gravírozandó szövegnek, fényképnek, grafikának, logónak is legyen hely gravírozáshoz, természetesen lehet kérni bármelyik óránkon, hogy az összes számot gravírozzuk. tükör óráink természetesen működő órák, viszont lakásdísz szerepet is betöltenek és egy adott alkalmat, eseményt örökítenek meg. Egy fénykép miatt némely esetben, hogy nagyobb méretben rá tudjuk gravírozni az óralapra le kell hagynunk egy pár számot, természetesen ezt a megrendelővel egyeztetjük.

Az óraszámlapon, a számok gravírozása helyett a számokat swarovski kristályokkal is szoktuk jelölni, helyettesíteni. Olyan elrendezésben is alkalmazhatjuk ezt a megoldást, hogy a négy fő számot gravírozzuk, a többit kristállyal jelöljük. Mindkét megoldás igazán különleges látványt nyújt a kristályoknak köszönhetően.

A tükör óraszámlapokon sok esetben alkalmazunk az óralap ívét követő díszítő, dizájn hullámvonalakat, melyeket swarovski kristályokkal teszünk még hangsúlyosabbá. Ezeket a díszítőelemeket a gravírozandó szöveg, fénykép, logó, grafika elhelyezése miatt vagy a vásárló kérésére módosíthatjuk.

FONTOS!

A gravírozott tükör termékek, anyaguk a tükör miatt a szemben lévő tárgyakat visszatükrözik, de egyben ez is teszi különlegessé, egyedivé. A gravírozás kevésbé látszódhat ha a terméket nem megfelelő szögben éri a fény vagy nem kap elég fényt, ez a termék helyének kiválasztásakor fontos. Ez a jelenség nem csak a tükör gravírozásánál jelentkezik, például ha egy fém medálba fényképet gravírozunk nem minden szögből látszódik jól a gravírozás, ha fordítunk rajta, más szögből kap fényt és a gravírozás jól látszódik. Lehetőség szerint a fényviszonyok miatt olyan helyre és magasságban helyezze a terméket, hogy a gravírozás látszódjon. Például sötét helyiségben, túl magasan, alacsonyan stb. a gravírozás nem jól fog látszódni.

A gravírozott tükör termékek alapanyaga 3mm vastag tükör csiszolva.

A tükör, üveg anyagából adódóan törékeny mint például egy üvegpohár, üvegváza vagy kerámiatányér stb.

Gyermekektől, életterüktől a terméket tartsa távol és ennek megfelelően kezelje és rögzítse, illetve helyezze el! Minden termékünkön gyárilag kialakított akasztó vagy támasztó található, attól függően, hogy fali vagy asztali termékről van szó. A fali termékeket falba fúrt tiplivel és csavarral kell rögzíteni. Az asztali termékeket biztonságos helyre helyezze. Az esetleges sérülésekért felelősséget nem vállalunk!

A TÜKÖRÓRÁK ELKÉSZÍTÉSÉNEK FOLYAMATA

Egy-egy különleges egyedi tüköróra elkészítése több lépésből áll:

1. A megrendelés megérkezése után rövidesen küldjük az árajánlatot. Fényképes óra esetén jelezzük, ha a kép nem megfelelő gravírozáshoz. (Abban az esetben, ha nem jeleztünk vissza egy napon belül, megrendelését valószínűleg a különféle levelezőrendszerek hibája miatt meg sem kaptuk, így nem is tudhatunk a megrendelés beérkezéséről. Ilyen esetben kérjük keressen minket telefonon és segítünk.) Amennyiben az árajánlat megfelel és ezt jelezték, látványtervet készítünk az elkészítendő termékről és megpróbáljuk a lehető legtöbb információt nyújtani. Természetesen a felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk, elérhetőségeinket a kapcsolat menüpontban találja. A látványtervet kérjük alaposan nézzék át, (véletlenül elírhatunk egy szöveget dátumot stb.) nehogy hiba legyen benne. Akkor ha változtatni kívánnak valamin a látványtervben, kérjük jelezzék, s újraküldjük azt a módosított változatban.

2. Az ajándék elkészítését a látványterv elfogadásától kezdődően nyolc munkanapra vállaljuk, az ettől eltérő időpontra való elkészítést kérjük jelezze telefonon és tájékoztatjuk a lehetőségekről. Több darabos megrendelés esetén kérjük szintén keressen bennünket telefonon. Amennyiben az egyeztetéseknek megfelelően a látványterv elfogadásra került elkezdjük az egyedi tüköróra készítését, mely általában 10-30 lépésből és körülbelül ötven-ötven százalék kézi és gépi munkafolyamatból áll kiviteltől függően.

Beszállítóinktól az alapanyagokat rendeljük meg és ezeket dolgozzuk fel. Minden munkafolyamatot mi végzünk el óráink elkészítése során az egyedi formára szabástól kezdve a csomagolásig. A sík tükörlapot a kívánt formára szabjuk, csiszoljuk, elkészítjük az óraszerkezet számára a furatot.
Ezt követően gravírozzuk a megrendelő által kért szöveget, logót, fényképet, grafikát vagy egyéb díszítőelemet. Mikor ezzel elkészültünk beszereljük a szerkezetet, felhelyezzük a mutatókat. Behelyezünk az óraszerkezetbe egy 1,5 voltos ceruzaelemet és kipróbáljuk. Az óráknál a falra akasztási, rögzítési lehetőséget maga az óraszerkezet biztosítja. Mivel a gyárilag kialakított akasztó a szerkezeten található, túl nagy méretű vagy túl vastag tükörlappal nem terhelhetjük. Ezért használunk az elkészítés során 3mm-nél nem vastagabb tükörlapot, mely elegendő a tüköróráink készítéséhez. Az esetleges méretbeli korlátokat jelezzük vásárlóink számára.

3. Mikor elkészültünk az egyedi megrendelésre készített termékkel, telefonon értesítjük a megrendelőt és egyeztetünk a szállítás napját illetően. Amennyiben nem tudjuk telefonon elérni a vásárlót, keressük újra, illetve számítunk jelentkezésére. A csomagot nem adjuk fel egyeztetés nélkül, mivel nem tudhatjuk, hogy másnap azt át tudja venni vagy sem. Amennyiben az egyeztetés sikeres volt és a csomagot feladhatjuk, az munkanapokon a feladás másnapján érkezik, kivéve a Pénteken feladott árut, mely a következő munkanapon, azaz Hétfőn kerül kiszállításra. A futárszolgálat munkanapokon 8-17 óráig kézbesít, a csomag feladásakor mi e-mailben elküldjük a csomagcímke számát és a futárszolgálat központi elérhetőségét, melyen lehet érdeklődni a szállítás közelebbi időpontjáról.