Az oldal betöltése folyamatban...

Zeleiüveg

Egyedi tükör és üvegórák, gravírozás

Modern tüköróra

A tükör és a színes akrilüveg látványos tulajdonságait ötvöztük ebben a kategóriában.

Az egyes órákon látható rátét díszítést színes akril üvegből készítjük és szabjuk kör, négyzet stb. formára. A színes akril üveg különlegesen csillog, fényes, enyhén tükröződő felületű hasonlóan a lacobel üveghez.

Ezek a típusú tükörórák közkedveltek a modern és minimalista stílusú lakásokban, a megfelelő környezetben elhelyezve gravírozással vagy anélkül is kiváló ajándék a fiatalos, modern stílust kedvelőknek.

Mivel az akril üvegek elég sok, de nem minden színben elérhetőek, vásárlóink a RAL színskála kódjainak segítségével jelezhetik felénk, hogy mely szín lenne a számukra megfelelő. Ezt követően mi tájékoztatjuk a megrendelőt, hogy mely szín vagy annak árnyalata beszerezhető.

GRAVÍROZHATÓ: szöveggel, grafikával, fényképpel, logóval, egyéb díszítőelemekkel
AJÁNLOTT ALKALMAK: házasságkötés, házassági évforduló, nyugdíjazás, ballagás, diplomaosztó, évforduló, eljegyzés, esküvő, névnap, nőnap, Valentin nap, gratuláció, protokoll ajándék, születésnap, karácsony, köszönő ajándék és más jeles alkalmak.
ÓRASZERKEZET: halk járású, német gyártmányú óraszerkezet. 1.5 voltos ceruzaelemmel működik.
MUTATÓK: fekete vagy fehér, általában egyenes, csapott végű óra perc mutatók, egyenes másodperc mutató.
RENDELIK: magánszemélyek, cégek, hivatalok, vállalkozások, szervezetek, iskolák, társaságok, intézmények, egyesületek, önkormányzatok.
ANYAG: tükör, fém vagy akrilüveg
DÍSZÍTÉS: swarovski kristály, fém számlap, színes rátét
RÖGZÍTÉS: az óraszerkezet hátulján található a gyárilag kialakított akasztó.
MÉRETEK: az órák méreteit képgalériánkban találja
ÁRAK: az árakat az árlista menüpontban találja, mivel óráink egyedi megrendelésre készülnek, mindenki másféle paraméterekkel rendeli azokat, ezért az árak le vannak bontva különféle kategóriákra. Kérdésével kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére.
SÚLY: kb. 1,9kg
CSOMAGOLÁS: fehér vagy natúr színű lapos papír kartondoboz, melyet vásárlóink az ajándékozás előtt könnyen és esztétikusan csomagolhatnak. A terméket tartalmazó dobozt szállítás előtt légpárnás fóliába csomagoljuk, így a terméket tartalmazó doboz a szállítás során nem koszolódik.
SZÁLLÍTÁS:futárszolgálattal történik, kézbesítés munkanapokon 8-17 óráig.
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: természetesen lehetőség van a megrendelt termék, termékek személyes átvételére kiskunmajsai bemutatótermünkben.
BEMUTATÓTEREM: Kiskunmajsa Fő u. 30. sz. alatti bemutatótermünkben termékeink megtekinthetők.